Γενική

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα της ασφάλειας και του εμπορικού απορρήτου. Ενσωματώνουμε προηγμένες τεχνικές μεθόδους και πρωτόκολλα για την ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Το επίπεδο ασφαλείας, ωστόσο, επηρεάζεται από το ΣΎΣΤΗΜΑ-ΠΕΛΆΤΗς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε στους επισκέπτες και τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν:

α) Αξιόπιστα προγράμματα περιήγησης όπως το Safari ©, το Edge ©, το Mozilla Firefox ©, το Google Chrome © και άλλα.
β) Ενημερωμένο και σωστά ρυθμισμένο λογισμικό προστασίας από ιούς με τείχος προστασίας.

Η ευθύνη για την ασφάλεια των πληρωμών γίνεται από την EuroBank, καθώς το κατάστημά μας χρησιμοποιεί τη διαδικασία ανακατεύθυνσης, δηλαδή την παραπομπή στην ειδική σελίδα της EuroBank για ασφαλή πληρωμή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες λόγω μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε πληροφορίες που παρέχονται από εσάς.

Τεχνολογία SSL

Το Lyrakis Family χρησιμοποιεί τεχνολογία Secure Sockets Layer (SSL) με επίπεδο κρυπτογράφησης έως 256 bit. SSL έχει καθιερωθεί διεθνώς ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο τόσο για την πιστοποίηση των δικτυακών τόπων για τους χρήστες του δικτύου και την κρυπτογράφηση των δεδομένων στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών του δικτύου και web servers.

Κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο: Κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός υπολογιστή-πελάτη και ενός διακομιστή απαιτείται να κρυπτογραφούνται πριν από την αποστολή (από το λογισμικό αποστολής) και να αποκρυπτογραφούνται κατά τη λήψη ). Επιπλέον, μετά την παραλαβή των πληροφοριών, ελέγχεται για οποιαδήποτε τροποποίηση κατά τη μεταφορά. Αυτό προστατεύει τη μεταφορά όλων των προσωπικών πληροφοριών.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: Επίσης, η οικογένεια Λυράκη είναι εξοπλισμένη με πιστοποιητικό ασφαλείας Ασφαλούς SSL.

Κωδικοί πρόσβασης χρήστη

Κάθε πελάτης που εγγράφεται μέλος της Οικογένειας Λυράκη έχει τον δικό του μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε με την εγγραφή σας ως μέλος διατηρούνται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ομαλή επεξεργασία των συναλλαγών σας.

Παρακαλώ σημειώστε < / u ότι η προστασία με κωδικό πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας > εξαρτάται από εσάς ΜΟΝΟ. Δεν έχουμε πρόσβαση ή να διαχειριστούμε αυτό το στοιχείο.

Συστήματα Ασφαλείας

Η Οικογένεια Λυράκη για τους πελάτες της που ασχολούνται με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες έχει αναθέσει συναλλαγές στην EuroBank.

Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το εφαρμοστέο ελληνικό δίκαιο, το οποίο ρυθμίζει θέματα που αφορούν το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Το σύνολο του περιεχομένου αυτής της ενότητας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης και λειτουργίας των www.lyrakisfamily.gr.