ESPA banner

Στο Bio Lyrakis L.T.D, αναγνωρίζουμε ότι το να κερδίζεις και να διατηρείς την εμπιστοσύνη σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουμε ως επιχείρηση. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας είναι μια ευθύνη που παίρνουμε πολύ σοβαρά.

Έχουμε ετοιμάσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς η Bio Lyrakis L.T.D συλλέγει, χρησιμοποιεί και επιδιώκει να διασφαλίσει τις Προσωπικές Πληροφορίες (όπως ορίζονται παρακάτω) που μας παρέχετε στις ιστοσελίδες μας, τις εφαρμογές μας για κινητά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω των παρόχων υπηρεσιών και των συνεργατών διανομής μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν αντιμετωπίζει και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το απόρρητο, τις πληροφορίες ή άλλες πρακτικές οποιουδήποτε τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε τρίτων συνεργατών διανομής, προμηθευτών και ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και οποιουδήποτε τρίτου μέρους που λειτουργεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο στον οποίο οι ιστότοποί μας περιέχουν σύνδεσμο. Με τη λήψη, την πρόσβαση ή τη χρήση των ιστότοπων ή του περιεχομένου μας, ή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή Bio Lyrakis L.T.D (“Εφαρμογή”) σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή παρόμοια συσκευή (“Συσκευή”), ή παρέχοντας πληροφορίες σε εμάς σε σχέση με τους ιστότοπους, τις εφαρμογές μας για κινητά ή άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Ποιοι είμαστε
Το Bio Lyrakis L.T.D είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ερευνούν, να βρίσκουν και να κλείνουν το εισιτήριό τους για το Olive Mill Fest, στην Κρήτη. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Bio Lyrakis L.T.D διατίθενται μέσω lyrakisfamily.gr.

Όροι και Προϋποθέσεις

Εισαγωγή
Οι παρόντες Τυπικοί Όροι και Προϋποθέσεις της Ιστοσελίδας που είναι γραμμένοι σε αυτή την ιστοσελίδα θα διαχειρίζονται τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας από εσάς. Οι παρόντες Όροι θα εφαρμοστούν πλήρως και θα επηρεάσουν τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας από εσάς. Με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας, συμφωνήσατε να αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που είναι γραμμένοι εδώ. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή την Ιστοσελίδα εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους Τυπικούς Όρους και Προϋποθέσεις της Ιστοσελίδας.
Οι ανήλικοι ή τα άτομα κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα.

Περιορισμός ευθύνης
Σε καμία περίπτωση η Bio Lyrakis L.T.D, ούτε οποιοδήποτε από τα στελέχη, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους της, δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οτιδήποτε προκύπτει από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας είτε η ευθύνη αυτή είναι συμβατική. Η Safari Club A.E., συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, των διευθυντών και των υπαλλήλων της, δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε έμμεση, επακόλουθη ή ειδική ευθύνη που προκύπτει από ή με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζεται με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας από εσάς.

Ολόκληρη η συμφωνία
Οι παρόντες Όροι αποτελούν το σύνολο της συμφωνίας μεταξύ της Bio Lyrakis L.T.D. και εσάς σε σχέση με τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας από εσάς, και να αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και συμφωνίες.

Διέπουν το Δίκαιο και τη Δικαιοδοσία
Οι παρόντες Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Κράτους της Ελλάδος και θα υποβάλλετε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των κρατικών και ομοσπονδιακών δικαστηρίων που βρίσκονται στην Ελλάδα για την επίλυση τυχόν διαφορών.

Ακύρωση
Για την πλήρη επιστροφή της Περιοδείας, η ακύρωση πρέπει να γίνει 24 ώρες πριν από την ώρα παραλαβής από το κατάλυμα.
Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει λιγότερο από 24 ώρες πριν από την ώρα παραλαβής από το κατάλυμα ή δεν εμφανιστεί για την παραλαβή, η Περιήγηση δεν επιστρέφεται.
Υπάρχει επίσης περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω καιρικών συνθηκών ή τεχνικών προβλημάτων.

Καμία εγγύηση του ακριβούς χρόνου
Το BIO LYRAKIS δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακριβή ώρα παραλαβής σας με το λεωφορείο. Ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση, καθώς και πρόωρη άφιξη. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να φτάσετε στο σημείο παραλαβής 10 λεπτά πριν από την ώρα που δίνεται από το σύστημα κρατήσεων και να μείνετε εκεί μέχρι την παραλαβή σας.

GDPR

Σχετικά με τον κανονισμό και την προστασία των δεδομένων

Φόντο

Από τον Μάιο του 2018, με την έναρξη εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, υπάρχει ένα σύνολο κανόνων προστασίας δεδομένων για όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ, όπου και αν έχουν την έδρα τους.

Μέσοι αυστηρότεροι κανόνες για την προστασία των δεδομένων

  • έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στα προσωπικά τους δεδομένα
  • οι επιχειρήσεις επωφελούνται από ίσους όρους ανταγωνισμού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.