Πληρωμές

Η Οικογένεια Λυράκη για συναλλαγές με όλες τις μορφές πληρωμής δεν αποθηκεύει ούτε διατηρεί στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lyrakisfamily.gr γίνεται αποκλειστικά σε Ευρώ (€). Η Οικογένεια Λυράκη παρέχει τις ακόλουθες μορφές πληρωμής παραγγελίας:

1 Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Οι πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, DINERS και MAESTRO γίνονται δεκτές. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της EuroBank και το νόμισμα είναι €.

Πιστωτική Κάρτα – ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας (όχι
χρεωστικής) ελληνικών τραπεζών,
Στο στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, το σύστημα σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες άτοκες μηνιαίες δόσεις πληρωμής με βάση την αξία της παραγγελίας σας. Κατά την εισαγωγή του αριθμού της κάρτας σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις επιθυμητές δόσεις. Σε δόσεις πληρωμής, η κάρτα σας χρεώνεται στο ποσό της δόσης κάθε μήνα και όχι τη συνολική αξία της παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον εκδότη της κάρτας σας.

Παρατηρήσεις

  • Οι δόσεις ισχύουν μόνο για ελληνικές τραπεζικές πιστωτικές κάρτες.
  • Δεν ισχύει για paypal πιστωτικές κάρτες, καθώς και όλες τις άλλες μορφές πληρωμής.

2 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking ή καταθέτοντας σε υποκατάστημα τράπεζας, καταθέτοντας απευθείας σε έναν από τους 3 λογαριασμούς κάτω από την εταιρεία μας:

Eurobank Sight:
00123123123123123123123123123123
Δικαιούχος:   Ηλέκτρα
Λυράκη
Πληρωμή   ς απαιτείται να   έχει λογαριασμό στην ίδια τράπεζα.

3 Αντικαταβολή
Σχετικά απλός και διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών.

Επιλέγοντας μια πληρωμή σε μετρητά την ημέρα που θα λάβετε την παραγγελία σας, πληρώνετε σε μετρητά τον μεταφορέα που παραδίδει την παραγγελία σας.
Αυτό είναι το ποσό των 2€ για κάθε παραγγελία.

Αποστολές

Οι ώρες που αναφέρονται στην Οικογένεια Λυράκη και οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αναφέρονται στις εργάσιμες ημέρες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας ή σε περίπτωση αντικαταβολής, την ημέρα της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης.

Στις υπηρεσίες αποστολής μας, ο πελάτης μας, εισάγοντας τη διεύθυνση παραλαβής (άφιξη της παραγγελίας), ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημά μας για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρεώσεις.

1 Μέθοδοι αποστολής:
Ταχυμεταφορές / Ταχυμεταφορές μέσω Ο   Σπίντεξ. 

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς, συνεργαζόμαστε με την Speedex, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ταχυμεταφορών.
Τυπική υπηρεσία. Είναι η πιο οικονομική υπηρεσία ταχυμεταφορών που καλύπτει όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, ξηράς και νηοτόπου

Η Οικογένεια Λυράκη αξιολογεί τακτικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς. Οι παρατηρήσεις / προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες προκειμένου να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών.

2 φορές

Χρόνου εκτέλεσης 
Ο χρόνος παράδοσης κάθε παραγγελίας είναι 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες < / ισχυρές > εκτός επίσημων αργιών. Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας αρχίζει να μετράει από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Παρατηρήσεις

– Οι χρόνοι μεταφοράς αναφέρονται στις κύριες πόλεις και νησιά της   Ελλάδας < / > u.
– Τυχόν καθυστερήσεις από 1 έως 2 ημέρες δεν περιλαμβάνονται λόγω απομακρυσμένων / δυσπρόσιτων περιοχών.

3 Μονάδες & Υπολογισμός βάρους

Οι μονάδες που ζυγίζουν την οικογένεια Λυράκη είναι λίβρες (κλ) βάρους και, όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα, οι χρεώσεις για κάθε κιλό από 1 έως 40 κιλά της παραγγελίας δείχνουν το κόστος της μεταφοράς με χρέωση; πριν από τον ΦΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Ο Πελάτης μας πρέπει να γνωρίζει ότι   σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται στο στάδιο της παραγγελίας και   ΟΧΙ ΟΧΙ EXTRA. 

4 Παρακολούθηση συναλλαγών παρακολούθησης

Για κάθε παραγγελία που αναχωρείτε από τις εγκαταστάσεις μας, λαμβάνετε ένα e-mail που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών και έναν μοναδικό κωδικό παρακολούθησης με τον οποίο θα ενημερωθείτε αμέσως για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου παραγγελίας σας.

5 Ευθύνη μεταφοράς – Καθυστερήσεις

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραδώσει εγκαίρως τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Ωστόσο, η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις λόγω της εξαναγκασης ή γεγονότα πέρα από τον έλεγχό της, όπως ενδεικτικές καθυστερήσεις στα τελωνεία, ενδιάμεσες περιοχές φόρτωσης / εκφόρτωσης, απεργίες οχημάτων ή άλλες απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση προϊόντων σε αποθήκες της εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ. Σε περίπτωση καθυστερήσεων, η εταιρεία μας εξαντλεί την ευθύνη της να σας ενημερώνει και να φροντίζει μαζί σας όπου είναι δυνατόν για νέα απόδοση δρομολόγησης. 

6 Έξοδα   αποστολής Τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται και περιλαμβάνονται σε κάθε παραγγελία του ηλεκτρονικού καταστήματος της οικογένειας Λυράκη αφορούν μόνο το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς

Σημείωση

Ο Πελάτης μας πρέπει να γνωρίζει ότι   σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται στο στάδιο της παραγγελίας και   ΟΧΙ ΟΧΙ EXTRA

4 Παρακολούθηση συναλλαγών παρακολούθησης

Για κάθε παραγγελία που αναχωρείτε από τις εγκαταστάσεις μας, λαμβάνετε ένα e-mail που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών και έναν μοναδικό κωδικό παρακολούθησης με τον οποίο θα ενημερωθείτε αμέσως για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου παραγγελίας σας.

5 Ευθύνη μεταφοράς – Καθυστερήσεις

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραδώσει εγκαίρως τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Ωστόσο, η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις λόγω ανωτέρας βίας ή γεγονότων πέρα από τον έλεγχό της, όπως ενδεικτικές καθυστερήσεις στα τελωνεία, ενδιάμεσες περιοχές φόρτωσης / εκφόρτωσης, απεργίες οχημάτων ή άλλες απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση προϊόντων σε αποθήκες της εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κ.λπ. Σε περίπτωση καθυστερήσεων, η εταιρεία μας εξαντλεί την ευθύνη της να σας ενημερώνει και να φροντίζει μαζί σας όπου είναι δυνατόν για νέα απόδοση δρομολόγησης.

6 Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται και περιλαμβάνονται σε κάθε παραγγελία του ηλεκτρονικού καταστήματος της οικογένειας Λυράκη αφορούν μόνο το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς.

Το σύνολο του περιεχομένου αυτής της ενότητας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των ΌΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και λειτουργίας της Οικογένειας Λυράκη.